я не говорил про Ай-Петри поставь 80 и проедь по набережной до южного моста. все наглядно увидишь.
Цитата: Yalexx от 27 мая 2009, 11:56зависит от установленной скорости и крутизны самой горы. дык на затяжных, крутых спусках-подьемах круизом пользоваться вообще не рекомендуется
зависит от установленной скорости и крутизны самой горы.
хто не рекомендує?
Yalexx, на АКПП розхід по умолчанию більше, ніж в МКПП через особливості конструкції "автомата" і його принципу дії. як не крути, але робот коректніше працює і йому побараьбану "людський фактор", яким виступає водії, тому - погодься - на круїзі розхід менший
Цитата: Yokovich от 27 мая 2009, 12:14Yalexx, на АКПП розхід по умолчанию більше, ніж в МКПП через особливості конструкції "автомата" і його принципу дії. як не крути, але робот коректніше працює і йому побараьбану "людський фактор", яким виступає водії, тому - погодься - на круїзі розхід менший, ти їх поки не спростував.
Цитата: Yalexx от 27 мая 2009, 12:33Цитата: Yokovich от 27 мая 2009, 12:14Yalexx, на АКПП розхід по умолчанию більше, ніж в МКПП через особливості конструкції "автомата" і його принципу дії. як не крути, але робот коректніше працює і йому побараьбану "людський фактор", яким виступає водії, тому - погодься - на круїзі розхід менший, ти їх поки не спростував. впевнений? думаю, що я доволі повно дав аргументи. тут питання - чи ти їх сприйняв...
насправді інженерно доведено, що на круїзі розхід менший, хоча б через те, що не людина, а робот планує рух авто
А у меня на круизе в гору передачи не переключаются сами. :'(
интересно! все пишут расход, но не пишут при какой скорости............
Круиз это хорошо, но не на наших дорогах.